Конституцията казва, че всички трябва да имаме достъп до качествено здравеопазване. Борисов вади

...
Конституцията казва, че всички трябва да имаме достъп до качествено здравеопазване. Борисов вади
Коментари Харесай

Елена Йончева: Българите даваме 50% от парите за здравеопазване от джобовете си, французите - 8%

" Конституцията споделя, че всички би трябвало да имаме достъп до качествено опазване на здравето. „ Борисов вади България от ЕС и по качество и достъп до опазването на здравето ". Това заяви водачът на листата на " Българска социалистическа партия за България " за евроизборите Елена Йончева във Враца, написа БГНЕС. 

По думите й  даваме 50% от джоба си за опазване на здравето, в множеството европейски страни дават 15%, а във Франция – 8% . Тя попита и по какъв начин е допустимо страната да се трансформира в мащеха за народа си.

„ Левицата има излаз от тази обстановка.  В Европа няма общинска болница, която да е комерсиално сдружение . Това желаеме да стане и в България ”, изясни тя.

Йончева добави, че Българска социалистическа партия залага и на  понижаване на Данък добавена стойност за медикаментите . Тя съобщи, че в случай че продължаваме по този начин, България ще се трансформира в демографска пустиня.

„ И въпреки да си мислят, че няма кой да ги накаже, както Цветанов споделя, има –  народът ще ги накаже ”, заключи Елена Йончева.

По думите й българите сме надарен, самоуверен народ и нашите сърца са революционни, а България се намира в революционна среда.

Европа би трябвало да има все по-сериозна роля в политиките във връзка с опазването на здравето на обособените страни членки, за по-бързо те...

„ Революция се прави и с гласоподаване, ние можем да победим на 26-ти май с бюлетина номер 18 ”, съобщи тя. По думите й няма режим, който ще издържи, в случай че народът се вдигне и каже:  „ Искаме независимост ” .

Тя попита по какъв начин може към този момент 12 години да сме в Европейски Съюз, а  Северозападна България да се трансформира в най-изоставащия район в Европейски Съюз , след като се наливат милиарди и има политика на Европейски Съюз за субсидиране на районите, които са по- слаби.

„ Какво се случва с вашата болница с 15 млн.лв. отговорности, която всеки миг ще банкрутира и хората няма да имат достъп до помощ? ”, попита тя врачани.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 4 секунди) Рейтинг: 37084 | Одобрение: -42096 Ами тогава дано плащаме френски вноски в евро, а французите да заплащат по 15 лв.! Тази напълно изкуфя към този момент! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL) //// Родствени страни към Балканите: BG, RO, MK, HR, HU, AL, KOS. По света наши родственици: TAT, DAG, IR, AFG. HTTP://protobulgarians.comShqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР